Shipping & Returns

Det begyndte at vende tilbage

Her kan du starte en forudbetalt returmærke gratis online.

Returpolitik

Online Shopping: Vi håber at du vil være helt tilfreds med købene fra vores hjemmeside noget produkt, men hvis det af en eller anden grund ikke er det, skal du blot returnere forbrugsvaren inden for 90 dage for fuld refusion. Ifølge vores enkle Køb skal produktet returneres til vores butikker.

Returnerer behandling

For online shopping krediteres refusionen til din oprindelige betalingsmetode. Restitutioner vil blive opkrævet sammen med eventuelle skatter inklusive råvarepris returnerede varer (S). Transportomkostninger er omkostningerne og gebyrer for den oprindelige fragt vil blive refunderet. Vi behandler refusionen, efter at vi modtager og tjekker dine forbrugerprodukter i vores logistikcenter. Tillad op til to faktureringscyklusser for at krediten skal indsendes til din konto, din indtjening er blevet behandlet. Hvis du er i den forkerte størrelse eller farve på den modtagne gave, kan du returnere for at eksportere originalen modtaget et gavekortbetaling. Hvis den oprindelige ordre til at købe som gave, vil du være i et nyt gavekort, vi vil sende til skibet, modtaget ordren fra form af den oprindelige adresse på kreditprodukterne.

Ændre eller annullere ordrer

Du kan ændre ordren, inden du sender ordren til enhver tid. Men når ordren er blevet stillet, er vores ordreudfyldelse og transportsystemdesign, hurtig måde at få deres ordrer til dig. Vi kan ikke ændre ordren, når den er indsendt. Hvis du er på bestilling, har du spørgsmål, bedes du kontakte vores kundeservice. Vores kundesupportsteam vil gøre alt for at hjælpe.

Bemærk, at hvis du diskvalificeres, kan dine kampagner eller specialtilbud for projektet ikke længere kvalificere dig til rabatter eller kampagner.

Kommuniker med

Bemærk venligst, at det returnerede produkt og nye ordrer, to forskellige transaktioner vil blive opført på dit kreditkort - en for den nye ordre, den ene er det oprindelige projekt returneres til afkastet. Vi refunderer ikke det oprindelige porto.

Back

Copyright @2020 www.euskalanuncio.com Alle rettigheder forbeholdes

sko online,støvler,sneakers,gummistøvler,skobutik